Χρ. Σπίρτζης: Η Ιόνια οδός σε χρήση μέχρι το Πάσχα

[ ARTI news / Ήπειρος / 13.02.17 ]


Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ήταν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Χαράλαμπο. 

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Χρ. Σπίρτζης συναντήθηκε τόσο με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου όσο και με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη συζητώντας θέματα της αρμοδιότητάς του. Σύμφωνα με τη Δημ. Ραδιοφωνία Πρέβεζας, στις δηλώσεις του Υπουργός υπογράμμισε ότι η Ιόνια Οδός θα δοθεί σε χρήση μέχρι το Πάσχα και οι μόνες καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν αφορούν δύο απαλλοτριώσεις.

Όπως ο υπουργός «Αυτό μπορεί να μας φέρει μία καθυστέρηση ενός μηνός, γι’ αυτό το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά όλη η υπόλοιπη Ιόνια από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα θα είναι έτοιμη. Θα μας δοθεί η ευκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα –σε δύο μήνες – να τα πούμε πάλι από κοντά. Και στην Πρέβεζα και στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου, για να γιορτάσουμε με όλους τους Ηπειρώτες και όλη τη Δυτική Ελλάδα την κατασκευή και την παράδοση των δύο αυτών αυτοκινητοδρόμων, που τους βγάζουν από την απομόνωση» και συμπλήρωσε «Η Αμβρακία Οδός θα γίνει. Είναι δέσμευση».