Η σφαγή των Παλαιστινίων συνεχίζεται...

[ Γιώργος X. Παπασωτηρίου / Κόσμος / 27.10.23 ]

Ένας Παλαιστίνιος πατέρας με τσακισμένη καρδιά θρηνεί σπαραχτικά για την τραγική απώλεια του γιου του, που σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Ράφα, νότια της Γάζας.

Την ίδια ώρα ο Ισραηλινός στρατός καταστρέφει τον κύριο αγωγό νερού στη Δυτική Όχθη.

Στην Ουάσιγκτον, ο Τζο Μπάιντεν δηλώνει για τα μάτια του κόσμου πως «Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια –τροφή, νερό και ιατρικές προμήθειες– σε αθώους ανθρώπους στη Γάζα. Αυτή η ροή πρέπει να αυξηθεί και εργαζόμαστε σκληρά για να γίνει αυτό.» Απίστευτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

7.500 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί, οι μισοί μικρά παιδιά.

Αλλά και τα παιδιά που επιζούν έχουν σκοτωμένη ψυχή. 

Και ο Μπέρνι Σάντερς λέει στην αμερικάνικη Γερουσία πως «Η ώρα είναι ΤΩΡΑ για μια ανθρωπιστική παύση των βομβαρδισμών, ώστε η απελπιστικά αναγκαία βοήθεια να φτάσει στους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά της Γάζας και να απελευθερωθούν αμέσως οι όμηροι. Πρέπει να αποτρέψουμε μια ολοκληρωτική και φρικτή ανθρωπιστική καταστροφή…». Λόγια που μοιάζουν λειψά… Ο Σάντερς είναι γερουσιαστής των Δημοκρατικών, δηλαδή του Μπάιντεν. Κι αν ήθελε ο Αμερικανός πρόεδρος, οι βομβαρδισμοί θα σταματούσαν ΤΩΡΑ.

Οι φασίστες πάντως είναι πιο ειλικρινείς από τους δήθεν "ανθρωπιστές". «Ακόμα δεν έχουμε εκδικηθεί με βιβλικό τρόπο… δεν κάψαμε εντελώς τη Γάζα. Δημιουργήστε μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Ισοπεδώστε ολόκληρη την περιοχή. Μην αφήνετε πέτρα πάνω στην πέτρα στη Γάζα. Η Γάζα πρέπει να καταστραφεί όπως η Δρέσδη. Εξοντώστε τη Γάζα τώρα!" ουρλιάζει με μίσος ο ακροδεξιός σιωνιστής Moshe Feiglin!

Μια ψηφιακή έρευνα του Al Jazeera αποκαλύπτει τη στόχευση από ισραηλινά ακροδεξιά κοινωνικά δίκτυα φωνών που δείχνουν αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη. Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Zvi Yehezkeli παραδέχτηκε ότι το Ισραήλ στόχευσε την οικογένεια του δημοσιογράφου του Al Jazeera Wael Dahdouh. «Γενικά γνωρίζουμε τον στόχο. Για παράδειγμα, σήμερα υπήρχε ένας στόχος: η οικογένεια ενός ρεπόρτερ του Al Jazeera. Ξέρουμε.", είπε ο Ισραηλινός  δημοσιογράφος.

«Ξέρουμε»! Η απειλή-προειδοποίηση για τις υπόλοιπες «φωνές» είναι σαφής.

Αλλά να, ο τραγικός δημοσιογράφος, ο Wael Dahdouh είναι ξανά μπροστά στην κάμερα.

Πριν από 24 ώρες τα ισραηλινά πυροβόλα σκότωσαν τη σύζυγό του, τον γιο του Mahmoud, την κόρη του Sham και το εγγόνι του Adam. Ο Wael Dahdouh βρίσκεται τώρα ξανά μπροστά στην κάμερα για να μεταδώσει τη συνεχιζόμενη σφαγή των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς στη Γάζα. Όταν τελειώνει, δέχεται μια αγκαλιά κι ένα ζεστό φιλί από ένα μικρό παιδί… χαμογελά γλυκόπικρα… μοιάζει στο εγγόνι του, τον Αδάμ…