Εφημερίδες: Πλημμέλημα η κατά μόνας κλοπή!

[ ARTI news / Ελλάδα / 26.10.19 ]

Αλλαγές στη Δικαιοσύνη είναι το κεντρικό θέμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: «αποφυλάκιση σε ισοβίτες στα 22 χρόνια από τα 17-Κακούργημα η κλοπή από 2 ή περισσότερους δράστες-Μέχρι 10 χρόνια φυλακή για τις μολότοφ-Κακούργημα ξανά το αδίκημα της δωροδοκίας στο Δημόσιο-Αυτεπάγγελτα η παρέμβαση εισαγγελέα για την εισβολή σε δημόσιους χώρους(Ρουβίκωνας)». Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κλοπή είναι κακούργημα, αν γίνεται από δύο άτομα και πάνω! Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Αν η κλοπή γίνεται από ένα άτομο δεν είναι κακούργημα; Τουτέστιν, ζήτω οι μοναχικοί… κλέφτες! Κατά τα άλλα, ειδική αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα και 10 χρόνια για τις μολότοφ, ενώ η… κατά μόνας κλοπή είναι πλημμέλημα!

-Στα πολιτικά θέματα, το ΠΑΡΟΝ έχει πρώτο θέμα τη «Σύγκρουση κορυφής Κυριάκου-Άδωνι»: Η αθώωση του Τσίπρα από τον Μητσοτάκη έχει εξοργίσει τον Γεωργιάδη… Δάκτυλο Σαμαρά βλέπουν κορυφαία στελέχη.

-Η ΚΟΝΤΡΑ γράφει: «Σχέδιο Μαξίμου», 2+4 και δόγμα Βορίδη-Με όπλο τη «δολοφονία χαρακτήρα» του Αλέξη Τσίπρα και στόχο την αμφισβήτησή του στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατακερματισμό της παράταξης και το μοίρασμα της τράπουλας στην κεντροαριστερά. Τι εισηγούνται οι επιτελείς του Μητσοτάκη

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: 57 αλλαγές στη Δικαιοσύνη

ΚΟΝΤΡΑ Σχέδιο Μαξίμου, 2+4 και δόγμα Βορίδη

ΠΑΡΟΝ Σύγκρουση κορυφής Κυριάκου-Άδωνι
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ Ορατή εθνική απειλή το μεταναστευτικό

Η ΑΥΓΗ Πολεμάμε κάθε φασισμό

ΠΡΙΝ Φλόγες εξέγερσης «φυτίλι» η νεολαία

ΕΘΝΟΣ: Το μεγάλο deal στην κτηματαγορά

REALNews: Στο μικροσκόπιο 100.000 ΑΦΜ δανειοληπτών

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ερμηνεία από το ΣτΕ για τα αναδρομικά