Αυτοί που πουλάνε έθνος και τιμή

[ Δέσποινα Σπανούδη / Ελλάδα / 30.05.23 ]

Ποιοι είναι οι πραγματικοί διακινητές, ποιοι είναι αυτοί που βγάζουν αμύθητα ποσά από την ληστεία, το βασανισμό ακόμη και το θάνατο απεγνωσμένων ανθρώπων;

Αυτοί που πουλάνε έθνος και τιμή, αυτοί που μιλάνε για ασύμμετρες απειλές και εισβολείς, αυτοί που φτιάχνουν φράχτες και πετάνε μωρά στη θάλασσα.

Οι συλλήψεις κάποιων συνοριοφυλάκων είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου.

Η έρευνα του Solomon και της El Pais πριν δύο μήνες είναι όχι απλά γροθιά στο στομάχι, αλλά ίλιγγος. Αποτυπώνει όλη τη φρίκη, όλο το έγκλημα, όλο το παρακράτος που έχει γιγαντωθεί γύρω από το προσφυγικό. Κάποτε οι παρακρατικοί κυνηγούσαν τους κομμουνιστές σήμερα τους πρόσφυγες. Δύο εκατομμύρια ευρώ είναι μόνο τα χρήματα από τις ληστείες, χώρια τα κινητά, τα τιμαλφή και τα άλλα που κλέβουν. https://wearesolomon.com/.../epanaproothisis-ston-evro-i.../

Το ότι στην Ελλάδα έγιναν εκλογές και το μόνο κόμμα που είχε ψηλά στην ατζέντα το προσφυγικό, το ΜεΡΑ25, έμεινε έξω από τη Βουλή, είναι ενδεικτικό της κατάπτωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Ζούμε σε μια σάπια, κακοφορμισμένη κατάσταση και αυτό από μόνο αρκεί για να εξηγήσει το ανεξήγητο εκλογικό αποτέλεσμα. Και για αυτό φταίνε όλοι.