Βράβευση του Κώστα Κάππα

[ ARTI news / Ελλάδα / 10.11.23 ]

Όταν οι φίλοι και σύντροφοί μας βραβεύονται για το έργο τους, ψηλώνουμε κι εμείς. Όλοι οι συντελεστές του Artinews.gr είναι υπερήφανοι για σένα αγαπητέ Κώστα.

Αξιότιμε κ. Κάππα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) διοργανώνει στις 9 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» του Κεντρικού Κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Ιατρικής Φυσικής (International Day of Medical Physics, IDMP 2023).

Η ΕΦΙΕ με αφορμή τον εορτασμό αυτό και εκτιμώντας το έργο σας θα ήθελε να σας βραβεύσει για τη συνεισφορά σας στην Ιατρική Φυσική στη χώρα μας."

ΚΚ .

Όταν συνειδητοποιείς ότι τιμάσαι για την συνεισφορά σου στο λειτούργημα το οποίο υπηρετείς μια ζωή, θέλεις και εσύ να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου, έστω βουρκώνοντας ή δίνοντας ένα ζεστό φιλί:

- σε εκείνους που σου έμαθαν στον κοινωνικό στίβο την αξία της ενσυναίσθησης,

- στους ανθρώπους σου που σε στήριξαν αγόγγυστα, μεγάλωσαν και γέρασαν και σε αναγνωρίζουν περισσότερο από την φωνή σου στο τηλέφωνο, παρά από την φυσική σου παρουσία,

- στους άμεσους συντρόφους στην καθημερινότητα της διδασκαλίας, της έρευνας και της κλινικής που χωρίς αυτούς δεν υπάρχεις εσύ,

- στους φίλους και συναδέλφους σου που σήμερα αναγνωρίζουν ότι είσαι ένας από αυτούς,

- στους ασθενείς που σε εμπιστεύτηκαν τυφλά και είπαν στην ομάδα “είστε η ζαριά μου”.

Ναι, αξίζει τον κόπο αυτή η περιπέτεια ζωής και σας ευχαριστώ που την κτίζουμε και την διανύουμε μαζί!