Ο Δήμος Ν. Σκουφά πάει... Μέγαρο

[ ARTI news / Ήπειρος / 22.05.17 ]

Στις 24 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με φορείς της Αυτοδιοίκησης, πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, υπουργεία και πολιτιστικούς φορείς, οργανώνει εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Ο Φιλελληνισμός μέσα από την τέχνη».

Αναλυτικότερα, σε πρόσκληση που απεύθυνε ο δήμαρχος Στάθης Γιαννούλης προς τον πρόεδρο της Αδελφότητας Πέτα Γιώργο Κακαριάρη αναφέρονται τα εξής: Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Βαρσοβίας, Βερσαλλιών και υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών και Τουρισμού (ΕΟΤ), πραγματοποιεί εκδήλωση στις 24 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής, με τίτλο «Έλληνες …φιλΈλληνες».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μελοποιημένη ποίηση Ευρωπαίων φιλελλήνων και Ελλήνων ποιητών με αφορμή τη μάχη του Πέτα. Συμμετέχουν οι: Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Λέκκας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Λίνα Νικολακοπούλου, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Σταύρος Ζαλμάς, Δημήτρης Καταλειφός, Άρης Λεμπεσόπουλος.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δημαρχείο στο Πέτα, γραφείο Δημάρχου, υπεύθυνη κ. Σκάλτσα Αικατερίνη, τηλ. επικοινωνίας: 2681360422. Αδελφότητα Πέτα: Γιώργος Κακαριάρης, τηλ. επικοινωνίας: 6937136555 και Δημήτρης Κυρούλης, τηλ. επικοινωνίας: 6976134558.