«Μικρές Σκοτεινές Ιστορίες» από τον Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ

[ ARTI news / Ήπειρος / 20.03.17 ]

 Για έξι ημέρες, η Ομάδα Τέχνης «βορείως» του δήμου Βορείων Τζουμέρκων θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Μικρές Σκοτεινές Ιστορίες», στον Χώρο Τέχνης «βορείως» (ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. αίθουσα 120), στα Γιάννενα, κάνοντας πρεμιέρα ανήμερα της εθνικής επετείου. 
   Τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης τη βρίσκουμε στα τραγούδια και τα λαϊκά παραμύθια των γιαγιάδων. Τη συναντάμε απενοχοποιημένη και νόμιμη στην παράλογη λογική των πολέμων. Την ανακαλύπτουμε στην καθημερινότητα των μεγάλων δρόμων των πόλεων, αλλά και στη φασίζουσα νοοτροπία και τα γελοία στερεότυπα, που γεμίζουν τα καθιστικά και τα κεφάλια των σύγχρονων νεοελλήνων. Η σκοτεινή μας πλευρά είναι παντού.... 
   Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σεντελέ και η μουσική του Κώστα Χαριτάτου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γιώργος Ζιώγας, Γεωργία Παπαδημητρίου, Χρήστος Πασιάς, Χρήστος Σδράλλης, Γιάννης Σεντελές, Πάνος Σεντελές, Κατερίνα Στεφάνου, Μαρία Τζίμα, Ρίζος Τραγουδάρας και η μικρή Χαρίκλεια Νικολίτσα. 
   Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα, την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ και από Δευτέρα 27 έως και Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 9.15 το βράδυ. 
   Γενική είσοδος 5 ευρώ (Η παράσταση δε συνιστάται για παιδιά κάτω των 13 ετών). Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας συνιστάται η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6983366246. 
   Προπώληση στο κατάστημα «Γερμανός» (απέναντι από το Ρολόι, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων).