Θεσπρωτία: Εκδηλώσεις με Πανσέληνο

[ ARTI news / Ήπειρος / 07.08.17 ]

Συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Πανσέληνο του Αυγούστου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας φιλοξενεί εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και τον αρχαιολογικό χώρο Ελέας, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017.
 Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας
«Παραμύθια… στο φως του φεγγαριού». Διαδραστική αφήγηση παραμυθιών με συνοδεία κιθάρας. Αφήγηση: Μαρία Μαχαίρα. Κιθάρα: Αντώνης Καρασταμάτης.

 Ώρα έναρξης: 21.00 / Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Θεσπρωτίας «Στοργή».

Τη βραδιά της εκδήλωσης η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 20.00 μέχρι τις 23.00.
Αρχαιολογικός Χώρος Ελέας
Μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου Κέρκυρας «Ομόνοια». Ώρα έναρξης: 21.00 Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δ. Σουλίου. Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 19.00 έως την έναρξη της εκδήλωσης (υπεύθυνος αρχαιολόγος κ. Πέτρος Πέτσιος).

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η αρχικά προγραμματισμένη, για την ίδια ημέρα, μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Ραγίου, ματαιώνεται λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.