Η βροχή "έλυσε" προβλήματα

[ ARTI news / Ήπειρος / 14.01.17 ]

Η βροχή που άρχισε να πέφτει από το απόγευμα της Παρασκευής έχει λιώσει σημαντικές ποσότητες χιονιού, μειώνοντας κάπως τα προβλήματα στο λεκανοπέδιο και την πόλη των των Ιωαννίνων. Πάντως, τα αποχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου εξακολουθούν να επιχειρούν όπου χρειάζεται. Προβλήματα υπήρξαν με την υδροδότηση, αλλά και το πρωί, καθώς σημειώθηκε πτώση βράχου στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, κοντά στα Πλατανάκια, με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία, αλυσίδες χρειάζονται στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού Ιωαννίνων όπως επίσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και στον δρόμο Άρτας- Τρικάλων από το 67ο έως το 76ο χλμ.

Μετά από αρκετές ημέρες πάντως σε ολόκληρη την Ήπειρο καταγράφονται θετικές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να δείχνει τρεις με τέσσερις βαθμούς στα Γιάννινα.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία το πρωί σημειώθηκε στο Μέτσοβο, το οποίο βρέθηκε στο μηδέν, καθώς και σήμερα σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις.