Εκδήλωση γαστρονομίας στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

[ ARTI news / Ήπειρος / 02.12.16 ]

Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου διοργανώνει Εκδήλωση – Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΟΙΝΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Παράγοντες Προώθησης και Ανάπτυξης της Περιφέρειας» το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, 11:00 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες της γαστρονομίας και της οινογνωσίας που θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους:
Ηλίας Μαμαλάκης (Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Γευσιγνώστης)
Νανά Δαριώτη (Δημοσιογράφος Γεύσης και Διευθύντρια του περιοδικού «Αλάτι & Πιπέρι»)
Άγγελος Ρέντουλας  (Αρχισυντάκτης στον «Γαστρονόμο» της Καθημερινής)
Θάλεια Τσιχλάκη (Δημοσιογράφος Γεύσης FnL Guide και ΒΗΜΑgazino)
Φώτης Βαλλάτος (Δημοσιογράφος Popaganda.gr & Blue της Aegean Airlines)
Βίκη Κουμάντου (Food Blogger, ιδιοκτήτρια του blog TasteFull)
Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης (Δημοσιογράφος Οίνου)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος του εισήγηση από την κορυφαία Δημοσιογράφο Γεύσης και Διευθύντρια του περιοδικού «Αλάτι & Πιπέρι» κα Νανά Δαριώτη και τον Δημοσιογράφο Οίνου Ανδρέα Ν. Ανδρουλιδάκη ενώ στο δεύτερο μέρος του οι Ηλίας Μαμαλάκης Θάλεια Τσιχλάκη, Φώτης, Βίκη Κουμάντου  και Άγγελος Ρέντουλας  θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες και θα αναπτύξουν Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ τους και με το κοινό.
Θα ακολουθήσει μπουφές με ηπειρωτικά εδέσματα.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς, η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Ε., η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, η Ζυθοποιία Ηπείρου (Μπύρα ΣΤΑΛΑ), η Οινοποιία Ζίτσας ΖΟΙΝΟΣ, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και το εστιατόριο ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία του Μουσείου Αργυροτεχνίας στο τηλ. 26510 64065 (όλες τις ημέρες της εβδομάδας, πλην Τρίτης, και ώρες 10:00 - 17:00).

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου στο Facebook: www.facebook.com/groups/gastronomy.club και στο goo.gl/1PjkEU