Άρτα: Κατέσχεσαν 392 κιλά χασίς

[ ARTI news / Ήπειρος / 15.01.17 ]

Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς αλβανικής προέλευσης που κατασχέθηκαν ποτέ στην Ελλάδα έβαλαν στο χέρι οι άνδρες της Αστυνομίας από την Άρτα, την Αμφιλοχία και το Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης για την καταδίωξη δυο αυτοκινήτων που τις μετέφεραν στην περιοχή της Άρτας.

Τα δυο οχήματα δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αστυνομικών με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη και να εγκλωβιστεί το ένα από αυτά κοντά στην περιοχή Λουτρό της Αμφιλοχίας, όπου συνελήφθη ο οδηγός του. Το δεύτερο όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα εργοτάξιο στην περιοχή Ανοιξιάτικο της Αμφιλοχίας, αλλά ο οδηγός του είχε διαφύγει σε δύσβατη περιοχή και οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και τα δυο αυτοκίνητα είναι κλεμμένα και οι δράστες τους είχαν τοποθετήσει πλαστές ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας, για να μεταφέρουν τις μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που είχαν παραλάβει στη μεθόριο με την Αλβανία και που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αγγίζουν τα 392 κιλά! Ο συλληφθείς ανακρίνεται για να αποκαλύψει την ταυτότητα του αναζητούμενου συνεργού του και σε ποιους επρόκειτο να παραδώσουν το παράνομο φορτίο.